Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curierat rapid, cu o taxa unica in valoare de 16 lei (TVA inclus), pentru intreaga comanda. Costul livrarii nu se modifica in functie de valoarea comenzii, asa ca te incurajam sa comanzi cat mai multe produse!
Acorda atentie si produselor cu livrare gratuita, pentru care nu va trebui sa platesti nimic pentru transport.
Costul transportului este afisat in mod vizibil in pagina fiecarui produs, asa incat vei stii mereu daca ai ales un produs cu transport gratuit sau unul care are livrare cu taxa. 

Detalii despre livrarea comenzii

La momentul confirmarii comenzii vei fi informat despre numele firmei de curierat cu care se realizeaza livrarea si data estimata a primirii coletului. Durata transportului depinde exclusiv de modul in care firma de curierat isi organizeaza livrarile. Livrarea se efectueaza in 24 - 48 de ore de la data predarii catre curier, exceptand cazurile cand apar intarzieri justificate de factori externi neprevazuti. Daca livrarea nu se realizeaza la timp, contacteaza-ne si vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea situatiei aparute.
Daca doresti sa stii numarul coletului (numarul trimiterii) si stadiul livrarii verifica informatiile din contul tau de client sau email-ul pe care l-ai primit de la noi cu informatiile despre livrare. Contacteaza firma de curierat si vei obtine detalii suplimentare privind data/ora cand va ajunge coletul la tine.
Pentru localitatile aflate inafara ariei de acoperire a firmei de curierat se poate percepe o suprataxa pentru kilometri suplimentari, insa numai dupa ce vei fi informat cu privire la suma tarifata in plus si vom obtine acordul tau pentru plata taxei suplimentare. Daca nu esti de acord sa platesti suprataxa pentru kilometri suplimentari, poti solicita sa trimitem coletul catre cel mai apropiat sediu al firmei de curierat, de unde il vei ridica personal.


Livrarea gratuita
Anumite produse din oferta magazinului pot beneficia de livrare gratuita. Produsele care beneficiaza de livrare gratuita au mentiunea "Livrare gratuita". La adaugarea unui produs cu livrare gratuita in cosul de cumparaturi nu se adauga taxa de transport.
Livrarea gratuita se realizeaza numai daca in cosul de cumparaturi se gasesc exclusiv produse cu aceasta mentiune. Daca cosul de cumparaturi contine un produs cu livrare gratuita si un alt produs care nu beneficiaza de aceasta oferta, atunci taxa de livrare aplicata va fi cea standard. Adaugarea unui produs cu livrare gratuita in cosul de cumparaturi, alaturi de alte produse care nu beneficiaza de aceasta promotie, nu implica livrarea gratuita a intregii comenzi.
Produsele cu livrare gratuita nu beneficiaza si de returnare gratuita. Returnarea unui produs se supune termenilor si conditiilor de returnare, iar costul transportului pentru retur va fi achitat de catre client.