Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Daca ceea ce vrei sa cumperi costa mai mult decat iti permiti sa investesti in acest moment sau pur si simplu doresti sa platesti totul in rate fara dobanda, foloseste un card care iti permite plata in rate.

Cum functioneaza?
Alege din magazin ceea ce doresti sa cumperi, adauga in cosul de cumparaturi si completeaza pasii pentru finalizarea comenzii. Alege plata cu cardul atunci cand va trebui sa selectezi o metoda de plata si apoi trimite comanda. Vei fi redirectionat spre pagina securizata de plata cu cardul. Dupa ce vei introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde poti alege numarul de rate dorit.

Care sunt cardurile acceptate?
Poti cumpara cu plata in rate fara dobanda daca ai un card la urmatoarele banci:

Card de credit emis de Banca Transilvania

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click : alegi produsele dorite, alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata;
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata;
Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT). Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

Este sigura plata cu cardul?
Pentru efectuarea platii online cu cardul, magazinul utilizeaza platforma securizata Euplatesc.ro. Efectuarea platii necesita completarea unui formular cu informatiile despre card in pagina securizata a procesatorului de plati.
Sunt acceptate platile cu carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro).
Plata se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata cu cardul