Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi
Daca ceea ce vrei sa cumperi costa mai mult decat iti permiti sa investesti in acest moment sau pur si simplu doresti sa platesti totul in rate fara dobanda, foloseste un card care iti permite plata in rate.

Cum functioneaza?
Alege din magazin ceea ce doresti sa cumperi, adauga in cosul de cumparaturi si completeaza pasii pentru finalizarea comenzii. Alege plata cu cardul atunci cand va trebui sa selectezi o metoda de plata si apoi trimite comanda. Vei fi redirectionat spre pagina securizata de plata cu cardul. Dupa ce vei introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde poti alege numarul de rate dorit.

Este sigura plata cu cardul?
Pentru efectuarea platii online cu cardul, magazinul utilizeaza platforma securizata Euplatesc.ro. Efectuarea platii necesita completarea unui formular cu informatiile despre card in pagina securizata a procesatorului de plati.
Sunt acceptate platile cu carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro).
Plata se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata cu cardul